Padvindsters

Wie: meisjes van 11 tot 15 jaar
Waar: Blokhut De Aerdbrand
Wanneer: Elke zaterdag van 9.00-12.00 uur

Wat doen de padvindsters?

Bij de padvindsters gaat het om scoutingactiviteiten en gezelligheid. De padvindsters zijn stoere meiden die aan de slag gaan met scoutingtechnieken als knopen, stoken en tochtlopen. Maar ze zijn ook creatief, houden van koken en spelen spelletjes. Een padvindster houdt van lekker spelen in het bos én van heerlijk relaxen in een eigen beautysalon!

Bijzondere opkomsten

De padvindsters hebben een weekend in het najaar. Daarnaast hebben ze de afgelopen jaren de blokhut voor één zaterdag omgetoverd tot waar restaurant tijdens de kookavond! En de padvindsters doen ook mee aan de regionale scouting wedstrijden in het voorjaar. Hier strijden de kinderen tegen leeftijdsgenootjes uit de omgeving om te laten zien dat ze de verschillende scoutingtechniek beheersen. Natuurlijk gaan ze in de zomervakantie een week op kamp.

De contributie van de padvindsters bedraagt €43,- per kwartaal.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met de padvindsterstaf via het contactformulier