Vlooienmarkt

SCOUTING VLOOIENMARKT VALKENSWAARD

Op ZATERDAG 6 oktober 2018 wordt weer een GROOTSE SCOUTING VLOOIENMARKT op de Markt te Valkenswaard gehouden. Voor Scouting Sint Maarten en Scouting St. Stefanus is dit alweer de 44 keer. Vele spullen worden te koop aangebonden. De markt duurt van 11.00 tot 16.00uur. DE TOEGANG IS GRATIS. Om 12.00 wordt er een veiling van waardevolle spullen gehouden.

Ophalen spullen voor de Scouting Vlooienmarkt

Op vrijdag 28 september komen de geüniformeerde scoutingleden vanaf 18.00 uur in Dommelen aan de deur. Zaterdag 29 september vanaf 9.30 is Valkenswaard aan de beurt. Verder kan er op zaterdag 29 september van 9.30-14.00 spullen naar de MCB aan de Vest worden gebracht.

Er zijn speciale flyers huis aan huis bezorgd. Hierop staat wanneer en of er opgehaald wordt. Heeft u spullen, dan moet u de flyer aan de deur hangen. De scoutingleden bellen dan aan. Ook kunt u de spullen, met de flyer erop, direct bij de voordeur, maar niet op straat, zetten. Bankstellen, witgoed, kachels, beeldschermen, wit kunststof tuinmeubilair en ander grote zware vieze of kapotte spullen nemen wij niet mee.

Buiten deze ophaaltijden kunnen we helaas, vanwege opslagmogelijkheden en de bereikbaar daarvan, geen spullen ophalen

De Scouting Vlooienmarkt zaterdag 6 oktober

We hebben dan weer veel spullen, zoals huishoudelijk artikelen, glaswerk , aardewerk, speelgoed, kleding, lampen, fietsen opgehaald door onze scoutingleden met hun ouders en oud-leden.

Deze spullen zijn uit gesorteerd en worden op marktkramen te koop aangeboden. Daarnaast zijn er nog vele losse spullen zoals fietsen, klein meubelen enz. Om 11.00 kunnen de hekken open voor de start van de verkoop. De toegang is zoals altijd gratis. Achter de kramen staan onze leden en leiding die hun koopwaar tegen een redelijk prijs graag aan u willen verkopen.

Bij het ophalen hebben we ook een aantal waardevolle spullen gekregen, die we vanaf 12.00 per opbod gaan verkopen. Onze veilingmeester zal deze aantrekkelijke spullen weer enthousiast aanbieden en de hoogste bieder mag zich dan eigenaar noemen.