Gezondheidsformulier

Het gezondheidsformulier vult u in zodat de stafleden alle gegevens van uw kind bij de hand hebben. Deze gegevens zijn handig om u te bereiken als dat nodig is. Maar ook in gevallen waar we u niet direct kunnen bereiken maar uw kind onverhoopt toch een bezoek moet brengen aan de dokter. Bovendien geeft u met dit formulier toestemming aan onze stafleden om met u kind naar de dokter te gaan in gevallen waar ze dat nodig vinden. Natuurlijk proberen ze altijd eerst contact met u op te nemen maar dat is niet altijd mogelijk.

Indien van toepassing vult u op dit formulier ook de medicijnen in die uw kind gebuikt. Vermeld hierbij duidelijk wanneer en in welke hoeveelheid deze ingenomen moeten worden.

Medische gegevens zijn zeer persoonlijk. We gaan hier dan ook zorgvuldig mee om. We vragen u daarom om dit formulier niet naar de stafleden te mailen maar deze uitgeprint bij de staf in te leveren. Het formulier zal na het kamp vernietigd worden. Mocht u het formulier terug willen dan kunt u dat bij de staf van uw kind aangeven.

 

Klink hier om het gezondheidsformulier te downloaden als PDF.

Klink hier om het gezondheidsformulier te downloaden als Microsoft Word bestand.